SÅDAN LYDER VORES KUNDER!

Gennem tæt samarbejde opnås det bedste resultat.

Herunder kan I læse mere om tre forskellige caseforløb. Disse tre vidt forskellige cases er alle udviklet i tæt dialog med kunden, og er alle del af større audio branding-løsninger.

 _________________________________ 


HERMAN MILLER

CASE /

Vi skabte et soundtrack som på en gang kombinerede den amerikanske sangskat og det europæiske lydideal.

læs mere om casen


Udfordring

Herman Miller Koncernen henvendte sig med et ønske om at skabe et soundtrack til deres nationale road shows med kampagnetitlen ”Get Ready”. Med road show forstås, at Herman Miller rejser rundt i de fleste stater i Nordamarika til messer og konferencer og profilerer en B2B-kampagne med fokus på deres effektivitet, service og innovation. Herman Miller ønskede at kigge væk fra det amerikanske lydbillede, og kontaktede derfor Pro Music Consult for i stedet at tilføre kampagnen en moderne nordisk resonans. 

Løsning

Vi valgte at tage udgangspunkt i The Temptations’ klassiker med titlen ”Get Ready” for at få en klar og utvetydig sammenhæng til kampagnen af samme titel. For at give produktionen et nyt og moderne udtryk valgte vi at samarbejde med den unge amerikanske vokalist Garrett Borns, der med sin let Motown-agtige, Michael Jackson stemme kontribuerede til, at lyden af Herman Miller – med blandingen af den amerikanske sangskat og det europæiske lydideal – skaber genklang som en international koncern, der imødekommer fremtiden, og kigger globalt i deres koncernstruktur. 

skjul casen


 _________________________________ 


ARJO WIGGINS

CASE /

Den lydlige DNA fokuserer på virksomhedens bæredygtige og grønne tilgang. 

læs mere om casen


Udfordring

Arjo Wiggins ønskede at få udviklet en komplet løsning omkring deres telefonsystem både internt og eksternt, med det mål for øje at skabe kohærens imellem, hvad kunderne oplevede i deres telefonsystem og hvordan lyden af deres brand resonerede i det offentlige rum.
Arjo Wiggins´ tilgang til markedsføring har altid været at spille på kundernes følelser direkte med deres bæredygtige og grønne tilgang, og en audio branding løsning passede derfor godt ind i deres allerede eksisterende markedsføringsstrategi.

Løsning

Løsningen blev at grundkernen blev skabt udfra en lydlig DNA, der udover delelementerne fra selve fabrikken som produktionsapparater og papir, indeholdt naturelementer og en dominerende part af akustiske instrumenter netop for at fastholde den naturlige grundtanke.
Udover mobilringetone, sms-alarm og vente/kømusik, blev der ligeledes indspillet ny speak til det nyudviklede IVR-system, der passede til den nye lydlige profil.

skjul casen


_________________________________ 


FCK KØBENHAVN

CASE /

Lyden af Danmarks førende fodboldhold fra indmarch til online-univers.

læs mere om casen


Ongoing

Vi udvikler i øjeblikket en lydidentitet, der kan bruges i PARKEN ifm. F.C. Københavns hjemmekampe. Denne identitet skal også kunne bruges i online-universet, således at man får en klar kobling mellem at besøge hjemmesiden FCK.DK mellem kampene, og på dele af siden kunne fornemme live-oplevelsen fra PARKEN. Ligeledes skal man, når man er i PARKEN, kunne fornemme sammenhængen, således at kampoplevelsen fortsætter, når man kommer hjem fra stadion.

skjul casen® 2015 · Pro Music Consult ApS · HC Andersens BLVD 49, st, tv - 1553 København V · Tlf.: (+45) 50 350 700 · mail@promusicconsult.com